Home » Bruidsmake-up

Bruidsmake-up van Ellen

 

Help!

Je jurk hangt inmiddels in de kast en over je bruidskapsel heb je waarschijnlijk ook al wat leuke ideeën.
Maar dan lees je overal over bruidsmake-up. En je weet helemaal niet wat je hiermee aan moet.
Want eerlijk gezegd draag je nooit zoveel make-up en het laatste wat je wilt, is een dicht geplamuurd hoofd.

Mooie bruidsmake-up is alles behalve heftig en zwaar

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die lekker met make-up bezig is. “Maar om eerlijk te zijn, zijn die wenkbrauwen wel een beetje te heftig. En dat contouren hoeft van jou ook allemaal niet”
Bij deze nodig ik je dan ook van harte uit om eens goed naar mijn bruidsfoto's te kijken.
Een mooie bruidsmake-up is namelijk alles behalve heftig en zwaar. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een mooie bruidsmake-up net de puntjes op de i zet voor jou op je bruiloft.
Want zeg nou zelf; wanneer draag je dan wel zo'n jurk en zo'n kapsel?

Toch blijft de bruidsmake-up vaak een dingetje. De meeste bruiden zijn bang dat ze onherkenbaar zullen zijn. En je aanstaande houd ook al niet van zo'n masker. Laat staan dat hij met je wilt kussen als je van die plak lipgloss op hebt.
Geloof me, ik weet precies wat voor commentaar die mannen leveren ;-).
Maar als visagiste weet ik uit ervaring dat als jullie straks prachtige foto's gaan maken met de fotograaf, je gezicht erg gewoontjes zal overkomen en zal wegvallen in de foto's. Of wie weet krijg je wel hele rode wangen of oren van de spanning. Dit zijn de dingen waar ik als professional op let.

Proefsessie van je bruidsmake-up

Op het moment dat je bij mij in de stoel zit voor de proefsessie van je bruidsmake-up zal ik eerst beginnen met de juiste vragen te stellen. Wat ben je zelf gewend aan make-up? Overdag? Maar ook voor als je een keertje uitgaat?
Hierop zal ik mijn plan van aanpak aan je presenteren. Daarna begin ik met het aanbrengen van een mooie luchtige BB-cream. Dit is een soort dagcrème met een klein tintje. Dit zorgt ervoor dat je huid net iets egaler word dan dat je gewend bent, terwijl ondertussen je huid een heel natuurlijke uitstraling blijft houden.
Zelfs je vrolijke sproeten zullen erdoorheen komen.

Mocht je wel van wat meer make-up houden, heb ik ook voor jou prachtige producten die iets meer dekking geven maar toch een natuurlijke look behouden. Tot nu toe zijn mijn bruiden na het zien van de basis al snel overtuigd dat het de goede kant op gaat met de make-up.
Vervolgens zal ik, steeds in overleg, verder gaan met de make-up. Wil je de wenkbrauwen iets meer aangezet? Hou je van een beetje blush? Of ben je iemand die al helemaal blij word van een mooie bronzing powder? En niet te vergeten de grote blikvanger: de ogen.
Door te werken met nude oogschaduw tinten met een mooie zijde glans, kom je als bruid gelijk al heel anders over zonder dat je heel zwaar opgemaakt bent. Mocht je de ogen toch zwaarder willen kunnen we dit uiteraard doen. Zelfs een plak wimper kunnen we naar wens toevoegen.

Voor de lippen ben ik lang op zoek geweest naar een mooie lippenstift die niet plakt en die ook niet meteen een enorme make-uplook geeft. Ik kan inmiddels zeggen dat ik erg blij ben dat ik een aantal mooie en verzorgde lippenstiften in mijn collectie heb die je ook kan aanschaffen zodat je de lippen tussendoor zelf kan bij werken.

Als finisching touch een kleine highlight en je bent er klaar voor om de show te gaan stelen op je eigen feest.
Als professionele make-up artiest weet ik niet alleen wat ik moet doen om je te laten stralen. Maar weet ik ook hoe we ervoor kunnen zorgen dat je optimaal van je bruidsmake-up kunt genieten. Door de juiste producten te gebruiken en door de juiste finisching producten te gebruiken, gaat jouw make-up prachtig lang mee.

 

"Ellen heeft het haar en de make up voor mijn bruiloft gedaan. Erg blij met het resultaat en de fijne professionele, persoonlijke behandeling. Heeft veel passie en plezier in haar werk. Super fijn dat ze ook goed op tijd aanwezig is."   

Meer reviews

5 redenen om je bruidsmake-up te boeken bij mij

1. Ik werk met enorm veel passie en liefde voor het vak. Elke keer weer ga ik met veel enthousiasme en al mijn spullen onderweg naar een bruid. Wat erg handig en fijn is om te weten:

2. Ik ben altijd op de hoogte van alle trends en technieken.

3. Ik kom eventueel ´s avonds terug op locatie voor een Touche Up zodat je op en tot aan het feest kan beginnen. Draag je zelden make-up en ben je bang onherkenbaar te worden met make-up, ik zorg ervoor dat je een Natural Beauty wordt. Tijdens een proefsessie maak ik altijd even een praatje zodat ik jou ook echt leer kennen en jou wensen uit kan laten komen.

4. Ik zoek zorgvuldig mijn producten uit, zodat de mascara tegen een traantje kan. 

5. Ik verzorg zowel jou bruidskapsel als bruidsmake-up. Wel zo makkelijk! Op locatie bij jou aan huis of op een trouwlokatie zodat je heerlijk en ontspannen aan jou trouwdag kan beginnen. Indien nodig kan ik al vroeg op locatie zijn. Willen je moeder, vriendin of andere daggasten ook voorzien worden van haar en make-up? Dat kan! 

 

Benieuwd naar de prijzen van een bruidsarrangement, klik hieronder:

bruid opmaken
bruids make up
bruid make-up
bruids lippenstift
lippenstift bruid
bruids make-up voor en na

Meer weten?

 

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken?

Neem gerust contact met mij op. 

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Volg mij ook op socials voor actueel beelmateriaal

Knap van Ellen
Bruidskapsels en Visagie

Binder 27
3755 WP Eemnes

knapvanellen@gmail.com
06 412 19 714

kvk nr: 70555710