Bruidskapsels voor halflang haar:

Voor jouw grote dag valt er genoeg te regelen. Denk aan make-up, de jurk, de locatie en nog veel meer: onder andere het bruidskapsel.

Gelukkig kan ik je hierbij uitstekend helpen.

Ook voor de half lange haren zijn er onwijs veel leuke bruidskapsels te bedenken. of je nu een romantische bruid bent, meer houdt van bohemian bruidskapsels, traditionele trouwkapsels of opgestoken trouwkapsels en trouwkapsels met een sluier.

Ook halflang haar kun je mooi opsteken met een speld of haarband. Voor een bohemian bruid is een bruidskapsel voor halflang haar met een bloemenkrans speels en elegant. Dé bruidskapsel trend van dit moment zijn vlechten en ook met halflang haar kun je prima vlechten in je haar maken.

Om je bruidskapsel af te maken heb je keuze uit verschillende haaraccessoires. Opgestoken haar kun je meer het bruidsgevoel geven door er een sierlijke speld of meerdere kleine speldjes in te steken. Of wat dacht je van wat verse bloemen. Matchend met je bruidsboeket?

Als je wakker wordt op de mooiste dag van je leven is het fijn om te weten dat je deze heerlijk ontspannen kan starten met een behandeling van mij.

Hieronder vindt je een impressie van bruidskapsels met halflang haar. Alles is mogelijk.

 

Bruidskapsel half lang haar
medium lengte bruidskapsel
bruidskapsel halflang haar

"Ellen heeft mijn haar en make-up voor de bruiloft heel mooi gedaan! Voor mijn haar was ik zoekende en daar nam Ellen de tijd voor. Voor de make-up wist ik wat ik wilde en had Ellen gelijk de goede look te pakken. Bedankt Ellen!"

meer reviews

bruidskapsel halflang haar

Wat je kan verwachten als je bij mij je bruidsarrangement boekt?

 

Op het moment dat je met mij contact opneemt voor jouw bruidskapsel halflang haar, plan ik een korte bel afspraak met je in. 

Hierin kijken we of we samen de benodigde klik voelen om met elkaar door te gaan. 

Ik vind dit een heel belangrijk punt want ik ben ervan overtuigd dat het goed moet voelen voor je op zo'n belangrijke dag.

Mijn werkgebied:

Ik werk voornamelijk in de buurt van Eemnes, Baarn, Amersfoort , Soest, Hillversum  en omstreken, maar ben te boeken voor klussen in heel Nederland.

Proefsessie / Try out:

 

Voor de “grote dag” ontmoeten we je graag 6 a 8 weken voor de bruiloft voor voor een proefsessie.  Tijdens deze sessie bespreken we samen je wensen, de stijl en kleur van de jurk en eventuele sieraden. Daarna gaan we verschillende kapsels creëren met passende make-up zodat je op je trouwdag helemaal klaar bent om stralend het jawoord te geven.
Als je het leuk vindt om een vriendin, zus of mama mee te nemen naar de proefsessie voor je bruidskapsel kan dat natuurlijk ook.
Dit maakt de beleving van de proefsessie voor het bruidskapsel alleen maar leuker !


Meer weten?

 

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken?

Neem gerust contact met mij op. 

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Volg mij ook op socials voor actueel beelmateriaal

Knap van Ellen
Bruidskapsels en Visagie

Binder 27
3755 WP Eemnes

knapvanellen@gmail.com
06 412 19 714

kvk nr: 70555710