lang haar bruidskapsel

Bruidskapsels voor lang haar:

Heb je lange haren? Dan heb je heel wat mogelijkheden voor je bruidskapsel. Dat is heel fijn maar ook lastig. Er valt dan behoorlijk wat te kiezen. Wil je een chic bruidskapsel of ga je juist liever voor een wat informelere bohemian style? Zijn je haren wel lang maar ben je bang dat je te weinig haar hebt voor jouw ultieme bruidskapsel? Dan kan ik doormiddel van prachtige haarextensions zorgen voor die ultieme volume. Wedden dat het de gasten niet opvalt?

Als je wakker wordt op de mooiste dag van je leven is het fijn om te weten dat je deze heerlijk ontspannen kan starten met een behandeling van mij.

Hieronder vindt je een impressie van bruidskapsels met lang haar. Alles is mogelijk.

 

lang haar bruid
hollywood curls

"Ellen heeft mijn haar gedaan voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Ze stemt haar werk met zoveel liefde en passie af op je wensen, je kleding en wie je bent als persoon. Ze maakt het passend bij wie je bent! Ze werkt netjes, verzorgd je haar, zet een goede basis neer die past bij mijn zware krullende haren, zeer professioneel, gezellig, verzorgend onder het genot van een kopje thee en een gesprekje. Mijn haar zat prachtig stevig en goed en ik heb er de hele dag van kunnen genieten. Ik heb het met trots gedragen en raad Ellen echt aan! "

Meer reviews

Wat je kan verwachten als je bij mij je bruidsarrangement boekt?

 

Op het moment dat je met mij contact opneemt voor jouw bruidskapsel, plan ik een korte bel afspraak met je in. 

Hierin kijken we of we samen de benodigde klik voelen om met elkaar door te gaan. 

Ik vind dit een heel belangrijk punt want ik ben ervan overtuigd dat het goed moet voelen voor je op zo'n belangrijke dag.

Proefsessie / Try out:

 

Voor de “grote dag” ontmoet ik je graag 6 a 8 weken voor de bruiloft voor een proefsessie.  Tijdens deze sessie bespreken we samen je wensen, de stijl en kleur van de jurk en eventuele sieraden. Daarna gaan we verschillende kapsels creëren met passende make-up zodat je op je trouwdag helemaal klaar bent om stralend het jawoord te geven.
Als je het leuk vindt om een vriendin, zus of mama mee te nemen naar de proefsessie voor je bruidskapsel kan dat natuurlijk ook.
Dit maakt de beleving van de proefsessie voor het bruidskapsel alleen maar leuker!

 

Mijn werkgebied:

Ik werk voornamelijk in de buurt van Eemnes, Baarn, Amersfoort , Soest, Hilversum  en omstreken, maar ben te boeken voor klussen in heel Nederland!


Meer weten?

 

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken?

Neem gerust contact met mij op. 

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Volg mij ook op socials voor actueel beelmateriaal

Knap van Ellen
Bruidskapsels en Visagie

Binder 27
3755 WP Eemnes

knapvanellen@gmail.com
06 412 19 714

kvk nr: 70555710