Bruidskapsels opgestoken haar:

 

Als je wakker wordt op de mooiste dag van je leven is het fijn om te weten dat je deze heerlijk ontspannen kan starten met een behandeling van mij.

Hieronder vindt je een impressie van bruidskapsels met opgestoken haar. Alles is mogelijk.

bruidskapsel opgestoken
Bruidskapsels opgestoken
opgestoken bruidskapsel
bruid met opgestoken kapsel

"De bruidsstylist die eigenlijk mijn haar en make-up zou doen voor onze bruiloft, viel door omstandigheden uit. Ze belde op en stelde voor om dat nu door Knap van Ellen te laten doen. Ik heb met Ellen contact opgenomen en ze kon alle geplande afspraken overnemen. De proefsessie voor mijn bruidskapsel en bruidsmake-up waren heel gezellig! En Ellen nam alle tijd om verschillende kapsels uit te proberen. Zelfs van mijn halflange, fijne, altijd uitzakkende haar, wist zij een heel mooi feestelijk kapsel te maken.
Onze trouwdag viel op een zondag, waardoor het voor de bruidsgasten lastig was om hun haar bij een kapper te laten doen. Maar voor Ellen was het geen probleem om hen ook te voorzien van een trouwkapsel en feest make-up.
Op de dag zelf begon Ellen met het haar van onze dochter, ons bruidsmeisje, en wat deed ze dat leuk, lief en goed! Het was allemaal heel ontspannen en gezellig. Ze heeft ons allen laten stralen.
Per ongeluk dus bij Ellen terecht gekomen, maar ik beveel haar zeker aan. Dus wanneer je in de regio Baarn, Eemnes, Hilversum, Soest, Bunschoten, Amersfoort op zoek bent naar een bruidsstylist, ga naar Knap van Ellen!"

meer reviews

bruiloft kapsel opgestoken

Wat je kan verwachten als je bij mij je bruidsarrangement boekt?

 

Op het moment dat je met mij contact opneemt voor jouw opgestoken bruidskapsel, plan ik een korte bel afspraak met je in. 

Hierin kijken we of we samen de benodigde klik voelen om met elkaar door te gaan. 

Ik vind dit een heel belangrijk punt want ik ben ervan overtuigd dat het goed moet voelen voor je op zo'n belangrijke dag.

Proefsessie / Try out:

 

Voor de “grote dag” ontmoeten we je graag 6 a 8 weken voor de bruiloft voor voor een proefsessie.  Tijdens deze sessie bespreken we samen je wensen, de stijl en kleur van de jurk en eventuele sieraden. Daarna gaan we verschillende kapsels creëren met passende make-up zodat je op je trouwdag helemaal klaar bent om stralend het jawoord te geven.
Als je het leuk vindt om een vriendin, zus of mama mee te nemen naar de proefsessie voor je bruidskapsel kan dat natuurlijk ook.
Dit maakt de beleving van de proefsessie voor het bruidskapsel alleen maar leuker !


Meer weten?

 

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken?

Neem gerust contact met mij op. 

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Volg mij ook op socials voor actueel beelmateriaal

Knap van Ellen
Bruidskapsels en Visagie

Binder 27
3755 WP Eemnes

knapvanellen@gmail.com
06 412 19 714

kvk nr: 70555710