Bruidskapsels voor kort haar:

Natuurlijk maak ik ook de mooiste trouwkapsels in kort haar, want ook korte kapsels verdienen een prachtig bruidskapsel, toch?

Doormiddel van goede basis verzorging zal ik ervoor zorgen dat jouw korte haar een ongekende glans en gezonde conditie uitstraalt. Daarna zal ik met de juiste stylingsproducten ervoor zorgen dat jouw haar de hele dag in model blijft zitten. Wist je dat een kort bruidskapsel nog mooier word met een klein accessoire. Vraag je bloemist voor wat verse bloemtjes uit je bruidsboeket.

Hieronder vindt je een impressie van bruidskapsels met kort haar. Alles is mogelijk.


bruidkapsels kort haar met bloemen
kort kapsel trouwen

"Ellen is de beste in visagie en bruidskapsel. Toen ik trouwde in 2015 verzorgde ze mijn bruidsmake-up. Tevens heb ik met haar, als bruiloftfotograaf, mogen samenwerken tijdens bruiloften. Het opgestoken haar bleef de hele dag goed zitten. Ik beveel haar ook van harte aan, aan mijn bruidsparen."

meer reviews

Wat je kan verwachten als je bij mij je bruidsarrangement boekt?

 

Op het moment dat je met mij contact opneemt voor jouw bruidskapsel kort haar, plan ik een korte bel afspraak met je in. 

Hierin kijken we of we samen de benodigde klik voelen om met elkaar door te gaan. 

Ik vind dit een heel belangrijk punt want ik ben ervan overtuigd dat het goed moet voelen voor je op zo'n belangrijke dag.

Proefsessie / Try out:

 

Voor de “grote dag” ontmoeten we je graag 6 a 8 weken voor de bruiloft voor voor een proefsessie.  Tijdens deze sessie bespreken we samen je wensen, de stijl en kleur van de jurk en eventuele sieraden. Daarna gaan we verschillende kapsels creëren met passende make-up zodat je op je trouwdag helemaal klaar bent om stralend het jawoord te geven.
Als je het leuk vindt om een vriendin, zus of mama mee te nemen naar de proefsessie voor je bruidskapsel kan dat natuurlijk ook.
Dit maakt de beleving van de proefsessie voor het bruidskapsel alleen maar leuker !

Meer weten?

 

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken?

Neem gerust contact met mij op. 

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Volg mij ook op socials voor actueel beelmateriaal

Knap van Ellen
Bruidskapsels en Visagie

Binder 27
3755 WP Eemnes

knapvanellen@gmail.com
06 412 19 714

kvk nr: 70555710