"Makeup is not a mask that covers up your beauty.
It’s a weapon that helps you express who you are from the inside"

 

Ellen van Hamersveld | Professioneel Make-up artist & Hairstylist 

Personal branding, Webshop, Reclame campagnes & Televisie Commercials

 

Mijn naam is Ellen van Hamersveld, professioneel make-up artist en haarstylist.
In mijn werk als stylist kan ik mijn passie en liefde voor het mooier maken van mensen goed kwijt.


Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door alles wat make-up en beauty te maken had en wist ik dat ik hier later mijn werk van wilde maken.  Na diverse opleidingen , masterclasses en stages bij bekende visagisten heb ik inmiddels jarenlange ervaring als make-up artist en heb ik al vele fotoshoots, commercials en televisie opdrachten mogen voorzien van mijn werk. 

 

Veelzijdig inzetbaar door de combinatie van make-up artist en haarstyliste:

 

Als make-up artist ben ik enorm veelzijdig inzetbaar. Of het nu gaat om een naturel make-up look of een creatieve make-up look, door de nodige visagie ervaring ben ik van alle markten thuis.
Als make-up artist weet ik als geen ander jouw sterktepunten te benadrukken en jouw minder sterke punten te verzachten. Deze technieken zijn altijd inzetbaar.

Ook als het gaat om een een brandingshoot voor televisie of film. De lange dagen op een set vereisen hun specialisme. Niemand wil toch met een glim hoofd op beeld verschijnen? En wat denk je dat die lampen allemaal doen met jouw make-up? Natúúrlijk is er met fotobewerking veel te veranderen. Maar met een goede make-upartist op de set is zo'n nabewerking
helemaal niet nodig. Dit scheelt een hoop tijd en een hoop frustraties bij het editten.

"Ellen is een absolute aanrader. Je zal je op je gemak voelen bij haar door haar gezellige persoonlijkheid. Ze is uiterst professioneel en levert echt hoge kwaliteit wat betreft je bruidskapsel. Opsteken is ze fantastisch in en het blijft zeer stevig zitten zodat je je gehele bruiloft er geen zorgen meer over hebt. Ook de make up was geweldig! Ze neemt (ruim) de tijd voor je en ze kijkt en luistert en adviseert goed! Hele nette afwerking als in, geen pluisjes of gekke eenling haartjes die geen plek hebben. "                          

Meer reviews

Efficiënt en up-to-date: 


De combinatie van make-up artist en haarstylist maakt dat ik heel efficiënt ben. Daarnaast is een passend kapsel als een mooie omlijsting voor jouw gezicht. Het maakt jouw look helemaal af.
En met de kennis die ik in huis heb door mijn jaren lange werk in de salon weet ik precies wat ik moet doen om jouw kapsel het beste uit te laten komen.
En voor alle fotografen die een hekel hebben aan alle losse haartjes later te moeten verwijderen uit een foto...... ik kijk altijd even over je schouder mee, zodat we daar al direct op de set iets aan kunnen doen.


Doordat het werk van een make-up artist en haarstylist onderhevig is aan trends zorg ik dat ik up-to-date blijf van de laatste hypes op make-up en haarstyling gebied. Van de nieuwste producten tot aan de nieuwste technieken. Van simpelweg de juiste accounts te volgen tot aan masterclasses van grote merken. Dit houd mijn werk als make-up,artist en haarstylist veelzijdig en uitdagend. Maar ook voor de gasten op mijn stoel is het natuurlijk hartstikke leuk als ik zo nu en dan met vernieuwde technieken en leuke weetjes aan kom zetten.

Want zeg nou zelf, wie houd er nou niet van om met een paar simpele trucs de beste versie van zichzelf in de spiegel te zien?

"Ellen is een lieve en leuke meid. Ik gaf een groot feest en daarbij hoorde uitgesproken make-up! Overdag was de make-up subtiel maar in de avond hebben we volledig uitgepakt! Het was super! "                          

Meer reviews


Heb je nog vragen of wil je iets bespreken? 
Neem gerust contact met mij op. Samen kijken we naar de mogelijkheden !

 

Ellen van Hamersveld
Make-up artist & Hairstylist
Binder 27, 3755 WP Eemnes
Tel: 06 412 19 714
Kvk nr: 70555710